Paviljoni

Lastni leseni vrtni paviljon je idealno mesto za piknik s prijatelji na vrtu ali pa za sprostitev v toplih poletnih nočeh.

Lastni leseni vrtni paviljon je idealno mesto za piknik s prijatelji na vrtu ali pa za sprostitev v toplih poletnih nočeh.

Za tiste, ki nimajo možnosti sami izdelati vrtnega paviljona smo tukaj mi. Ta izbira je morda malo dražja ampak ima veliko prednosti. Največja prednost je prihranek časa in dela kar pa je tudi denar. Naslednja prednost je postavljanje lesenega vrtnega paviljona, ki je iz strani mojstrov precej hitrejša in strokovnejša.

Da bi podaljšali življenje lesenega vrtnega paviljona je zelo pomembna podlaga na katero bomo postavljali paviljon. Priporočamo temeljno ploščo iz betona ali točkovne temelje.

Pavilijoni po naročilu

Ker vse paviljone izdelujemo samo po naročilu imate prosto pot pri izbiri oblike vrtnega paviljona, barvi paviljona ter pri izbiri kritine.

Obstaja več vrst lesenih paviljonov. Odločate se lahko med odprtim paviljonom, zaprtim ali polodprtim paviljonom. Izbirate lahko med različnimi oblikami paviljonov in sicer štirikotnimi, šestkotnimi in osemkotnimi.

Vrtne paviljone od tal dvignemo s kovinskimi sidri.

Po želji vam izdelamo tudi paviljon modernega izgleda z ravno streho.

Standardne dimenzije štirikotnega paviljona so 3x3m. Šestkotni in osemkotni paviljon pa premera 3,2m.

Vse paviljone ter druge izdelke dokončno izdelamo in pobarvamo v delavnici tako, da na montaži to samo postavimo.

Vrtne paviljone večinoma pokrivamo s tegolo, s skodlami ali strehe z minimalnim naklonom s Sikka kritino. V ceno kritja paviljona je vključena tudi odkapna pločevina.

Cena lesenega paviljona je odvisna od velikosti in zahtevnosti objekta. Ter tudi od tega kaj je vključeno v ceno. Cena paviljona je lahko kompletna to pomeni, da je v ceni vse od izdelave vašega paviljona, barvanje paviljona v odtenek po vaši izbiri, kritje paviljona ter montaža paviljona na že pripravljeno podlago.

Lesarstvo Žaže vam nudi celotno svetovanje in izdelavo pavilijona po vaši meri.

Kontakt

Za več informacij nas pokličite

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.