Smo družinsko podjetje, ki se s predelavo lesa ukvarja že 23 let. V tem času smo pridobili veliko izkušenj in zadovoljnih strank.


Naš cilj je zelo jasen: izdelovati in montirati kakovostne izdelke v dogovorjenem roku in za najboljšo konkurenčno ceno.


Za naše izdelke uporabljamo najkakovostnejše lese, ki jih lahko na željo stranke tudi globinsko impregniramo, potopimo v impregnacijo ali pa samo pobarvamo.


Če razmišljate o novem masivnem pohištvu, balkonski ograji, nadstrešku, paviljonu, vrtni hišici, stopnišču ali pa potrebujete samo zaključne letvice v stanovanju ali elemente za balkonsko ograjo, ki jih boste zmontirali sami, se lahko obrnete na nas.


Za vse izdelke vam nudimo tudi dostavo in montažo.Pri opremi nove proizvodne hale v Dravogradu so nas podprli:


Naziv operacije: » Nadgradnja dvokrakih lesenih lestev z avtomatizacijo« 

 

Opis operacije Kratek: 

Operacija vključuje avtomatizacijo postopka proizvodnje dvokrakih lesenih lesov z dopolnitvijo opreme od te vstopne točke lesa v proizvodni proces do izhoda končnega izdelka, pa vse spremljajoče dejavnike, ki tako predelujejo lesne ostanke in odsesavanje prašnih delov.

 

Cilj operacije je izboljšanje tehnološke ravni izdelkov - dvokrakih lesenih lestev, dvig dodane vrednosti na zaposlenega ter izboljšanje ekološke učinkovitosti.                                                             

Namen operacije je nadgradnja oz. izboljšanje ključnih izdelkov, dvokrakih lesenih lestev, z posodobitvijo tehnološke opreme podjetja, ki bo omogočilo modernizacijo proizvodnje in s tem kratkoročno ohranitev tržnega položaja ter dolgoročno krepitev položaja na obstoječih in prodor na nove trge ter tržne niše.

 

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu P4L 2020 – Spodbude za MSP za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu 4.0.

 

Naložba sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več o nepovratnih sredstvih in EU skladih lahko preberete na External link opens in new tab or windowwww.eu-skladi.si .